Forum Bractwa Potepionych
Obecnie jedynie szum laptopa, klikanie klawiatury, kroki przechodz±cych na korytarzu ludzi, jak koleżanka popija wode i sie uczy, za oknem przejeżdzaj±ce samochody To jest dopiero muzyka
Hihihi...
Trzeba rozkręcić towarzystwo... Piszcie wreszcie co¶ xP
Heh ja probuje ale chyba nie mam tego czegos
http://img401.imageshack.us/my.php?image=ryjekxa6.png
btw moja twarz jak ktos chce
No nieeee nooo... Ale tu pustki. Co się dzieje? Nie wierze, że ludzie tacy dzicy s± i nie lubia spamu na forum ;/
Dzikuuusyyyyyyyy... Odezwiiiiijcieeee sieeeeeeee!
Kto sie odezwie dostanie cuksa dobleeeego cuksa
lubie cuksy:P
a ja słucham http://pl.youtube.com/watch?v=UzBmGTsnM … re=related a poza tym słysze jak stukam piórem o kartke i od casu do czasu cos pisze na klawiaturze:)
Uuuuu... Zasłużył sobie na cuksa
*Daje cukierasa wielkiego z orzechem w ¶rodku i oblany mleczn± czekolad±*
Bo się jako pierwszy odezwał
a ja wci±ż to samo słysze ^^ Co¶ monotoniczna jest ta moja muzyka Ale i tak j± lubie...
Ojoj... biedactwo.
A ja teraz słysze muczenie krówek i inne dziwne odgłosy, bo kumpel na laptopie obok gra w jak±¶ gre ^^ Hehehe... ale patrzy w monitor z wieeeelk± pasj± xD
Nie da się nic nie słyszeć ^^ Niestety w dzisiejszych czasach nie da się słyszeć kompletn± ciszę, aż słyszy sie bicie swojego serca ^^ Zawsze jest co¶... np. pisanie na klawiaturze również nie jest bezdĽwięczne
A ja dzi¶ słucham jakiej¶ piosenki smutnej. A dokładnie : "Anastazja, jestem" Łez - ¶liczna piosenka.
No ba ^^
Mogę sie jeszcze pochwalić, że na widok krwi chce mi sie zawsze je¶ć i lubie zabijać ludzi, szczególnie za pomoc± widelca
Ale nie mam pojecia czemu ludzie zawsze dziwnie na mnie patrz±, gdy to mówie Czy to jakie¶ dziwne jest czy co? ;/
No nie ci sie bede przechwalac no i kto tu dzikus jest co tamci lubia zabijac ludzi a tamci lubia cuksy no ja sie oburzam czemu ja nie dostane cuksa ani nie bede zabijac ludzi ja tez chce
dobra mniejsza o to czego lubie sluchac hmmmm nie podam wykonawcow ani linkow bo takiej muzy ani takich wykonawcow nie sluchacie ale moge powiedziec ze jest to jedne z nortow muzycznych pod tytulem Techno i jego tak jaby odlam House